Kræsjkurs i ChatGPT

Hils på ChatGPT – din nye (og skikkelige smarte!) assistent
Bli AI-smart – snakk med oss om ChatGPT-kurs

Hørt om ChatGPT, men sitter fortsatt fast i startgropa?


Dette kræsjkurset viser deg både snarveiene, fallgruvene og alle de hemmelige knepene når det kommer til AI, tekst- og innholdsproduksjon. Her får du et arsenal av konkrete teknikker som gjør at du kan produsere mer, raskere – og langt bedre. 

En liten smugtitt på hva du kan glede deg til:

– Bli kongen av kommandoer: Glem svada og generisk robotskvalder. Lær kommandotriksene som får ChatGPT til å levere treffende svar hver eneste gang.  

– Få ChatGPT til å ta rollen som deg: Oppdag funksjonen som gjør at roboten alltid husker viktige instrukser, som hvilken målgruppe du skriver til eller hvilken stil og tone du vil ha. 

– Oppdag kreative bruksområder: Produsere SoMe-innlegg på løpende bånd? Komme under huden på drømmekunden? Avdekke salgsargumenter og kundenes motforestillinger? Du kommer til å lære alt dette – og veldig mye mer.

Vi lover deg en seanse, spekket med teori, eksempler og øvelser som gjør at du er i full gang med tekstproduksjonen, allerede før dagen er over.

Og du? Vi tilpasser også innholdet og eksemplene etter målgruppa, så det blir spot on.

Ledere, markedsførere, reiselivsaktører, nettbutikkeiere eller offentlig ansatte? Vi har holdt tilpassede ChatGPT-kurs for alle disse målgruppene, og mange flere.  

Kurset kan dessuten kjøres både som et kortere kræsjkurs og som en lengre workshop.

 

 

Inspirasjonsforedrag, lynkurs eller en full workshop?
Vi tilpasser både lengde og innhold, så det blir spot on. Kontakt oss, så tar vi en prat og setter opp et forslag og et tilbud.

PS Dette kurset kommer med en «Du kommer til å spare tonnevis av tid med det du lærer her»-garanti.

Lær hvordan

R

ChatGPT funker, og hvordan du kan bruke verktøyet på en smart måte

R

du styrer unna de klassiske fallgruvene

R

du spiller den nye assistenten din god, så du får maks utbytte av ChatGPT

R

ChatGPT er brainstormingspartneen som frir deg fra skrivesperra – for alltid

R

du får fart på tekst- og innholdsproduksjon og kan produsere dobbelt så mye – på halve tiden

R

du mestrer ny AI-teknologi, så du får et realt konkurransefortrinn i (arbeids)markedet

R

ChatGPT hjelper deg med alt fra møteagendaer og referater til SoMe-arbeid og bildegenerering

«Kurset gir deg en god og enkel innføring i hvordan ChatGPT kan bli et nytteverktøy i arbeid med tekst i jobbhverdagen. Dette var innføringen jeg trengte for å komme i gang!” Eirin Rannekleiv

Gründer, Teaching Funtastic

«Vi leide inn Camilla til å holde Kræsjkurs i Chat-GPT for medlemmene i Lederne Innlandet. Hun evnet å inspirere og engasjere enn fullsatt sal, både de som kom og tenkte at «de var middels interessert» og til de som har brukt ChatGPT fra før og allerede var begeistret. Anbefales på det varmeste!» Jorunn Reinsvollsveen

Styremedlem, Lederne Innlandet

«Camilla hadde workshop om ChatGPT i tekst og markedsføring under Trøndersk opplevelseskonferanse. Inspirerende, informativt, to the point, og en av de mest lærerike og rett på sak workshopene de har deltatt på, er noen av tilbakemeldingene fra deltagerne.» Karin Fuglem

Trøndelag Reiseliv

Har du spørsmål om kurset?