Nysgjerrig på hvem vi er?

Få et lite innblikk i hvem tekstforfatterne i trondheimsbyrået er – og intet mindre enn 6 grunner til at du vil jobbe med oss.

6 grunner til at du vil jobbe med oss

1. Vi var her før hypen

Rendyrket tekstbyrå i 14 år – lenge før content ble et buzzord og innholdsmarkedsføring noe alle skulle ha. Der har du oss. Som kunde får du tilgang til et solid fagmiljø med erfarne historiefortellere med en genuin språkinteresse.

2. Tekstteori + AI-teknologi = skrivemagi

Å få god skrivehjelp fra verktøy som ChatGPT handler mye om å vite hva som gjør en tekst god. Det gjør vi. Sånn kan vi utnytte kunstig intelligens og få gjort skrivejobben mer effektivt – samtidig som vi hever kvaliteten. Vinn-vinn for alle. Vi lærer deg gjerne hvordan også!

3. Du blir VIP

– Det er bedre å være en stor kunde hos et lite byrå enn en liten kunde hos et stort byrå, sier flere av kundene våre. De liker å bli prioritert og at vi er fleksible. Hos oss vet du at du får det du trenger, når du trenger det. Du blir ganske enkelt VIP, uansett.

4. Google vil elske deg

Vil du at kundene lett skal finne deg i Google? Det ville vi også, og hadde en strategi på det fra dag én: En kombinasjon av relevant innhold og søkemotoroptimalisering. Som følge av det er det nettopp gjennom Google at en stor andel av kundene våre først finner oss. Den samme jobben gjør vi for deg.

5. Du får rett tekstforfatter på oppdraget

Våre tekstforfattere er eksperter på mye av det samme – men har også egne spesialområder. Mens én av oss har pedagogikk og lærerutdanning på CV-en, har andre utdanning innen markedsføring eller journalistikk. Avhengig av hva oppdraget ditt er, setter vi riktig person til å løse saken.

6. Vi er ikke fornøyde før du er det

Vi bruker tid på å bli kjent med deg som kunde, og har en egen metode for å få innsikten vi trenger – fra målgruppen du vil nå til hva slags skrivestemme/tone of voice du foretrekker. Dessuten får ingen tekst forlate HvabeHager-kontoret før den er kvalitetssikret av en annen tekstforfatters granskende blikk.

Folka du møter på

Camilla Hager
Gründer og byråleder

18 år som tekstforfatter. Et liv som bokorm og nerd. Utdannet grunnskolelærer, men liker best å lære bort til voksne – og aller helst om selgende tekst, kunstig intelligens og ChatGPT. 

Guro Nygård
Senior tekstforfatter og kvalitetsleder

Flisespikker som ikke gir seg før formuleringen sitter. Er utdannet kreativ kommunikatør og elsker å eksperimentere med ord og foto. Dessuten skriver hun magnetiske stillingsannonser i blinde. Nesten, i alle fall.

Marthe-Lise Trøen
Tekstforfatter og digital markedsfører

Kjærligheten for kreativ skriving og målrettet kommunikasjon fikk denne journalisten til å bytte beite. Har bakgrunn som digital markedsfører og kommunikasjonsansvarlig. Marthe blir varm om hjertet når tallene viser at tekst og annonsering treffer blink.

Camilla Skanke
Tekstforfatter og digital markedsfører

Camilla har bakgrunn som journalist, programleder og kommunikasjonsansvarlig. Hun har reist landet rundt og holdt foredrag – blant annet i regi av MOT.

Knut Guttorm Jermstad
Tekstforfatter

Knut er litteraturviter av utdanning, med bred erfaring innen tekst, manus og kommunikasjon. Han har også jobbet med strategi og rådgivning for både små og store merkevarer. Størst av alt er lidenskapen for gode historier – som treffer både hode og hjerte.

Gode råd er ikke alltid dyre

Meld deg på e-postlista, og få gratis skrivetips rett i innboksen.