Å overbevise med ord er enklere enn du tror – dette nettkurset lærer deg hvordan

Hva om du kunne skrive slik at folk ble nysgjerrige og fikk lyst til å lese??

Om du visste hvordan du virkelig 
treffer målgruppa di? 

Om du mestret teknikkene for å 
nå gjennom og få responsen du ville ha?

Det kan du – for nå vil jeg lære deg hvordan. 

I 14 år har jeg studert dette. Nå har jeg satt det beste av det beste i et system. Gjennom 5 steg fyller du skribent-verktøykassa di med de mest essensielle og virkningsfulle teknikkene. Det hele er krydret med mer avanserte grep som gir tekstene dine ekstra piff – og leseren et ekstra puff. 

Så nå kan du legge usikkerheten på hylla.

Slutte å kjede deg selv og leserne.

Unnslippe det pinlige vakuumet av manglende engasjement.

Motivert for det? Så bra – la oss sette i gang!

Copyright 2019 HvabeHager

Personvern

Skriv så du får JA 
– fra bom til blink på 5 steg

Den vanligste grunnen til at kommunikasjon feiler? Vi glemmer å se den vi skriver til. Mange fordi de tenker «Jeg vet det sånn cirka». Denne modulen tar deg fra vanlig fallgruve til en undervurdert gullgruve. Her bygger du nemlig steg for steg en levende beskrivelse av den ideelle leseren din – og samtidig grunnmuren for alle dine fremtidige, treffsikre tekster. 

En smakebit av hva du lærer

 • Nøkkelen til hvordan du tegner et klart bilde av den ideelle leseren din – og hvorfor det er stedet du må starte.
 • Et supertriks som får leseren til å oppleve at det du skriver, handler om nettopp dem. 
 • Hvordan du definerer hva du vil oppnå med teksten din, så du er sikker på at du skriver deg i riktig retning – mot målet.

Du vil nå skrive med større presisjon, fordi når du vet hvem du skal nå, vil det gjøre deg tryggere på hva og hvordan du bør skrive – og hvorfor.

HVORDAN NÅ GJENNOM TIL LESEREN PÅ ANDRE SIDEN AV SKJERMEN?

MODUL 1

Jeg har kjent Camilla i mange år og jeg setter pris på å ha en som henne i livet mitt. Det er deilig å ha en annen fagperson med samme «gen» å kaste ball med. Når jeg får spørsmål om skriveoppdrag, er jeg trygg på å sende dem videre til Camilla og HvabeHager. Hun leverer alltid kvalitet, og er utrolig hyggelig og ryddig å samarbeide med.

Christine Calvert
Tekstdoktor

Lærer på papiret, tekstforfatter i hjertet – og av yrke. Drømmer om å utrydde svada og er i mitt ess når jeg får pønske ut lekende budskap og tekster som selger.

Der har du meg!

De siste 14 årene har jeg hjulpet hundrevis av små og store virksomheter i alle slags tenkelige (og utenkelige!) bransjer og nisjer med å finne ordene som får dem til å skinne. Både ved å føre pennen for dem – og ved å lære bort hvordan de selv kan bli bedre. Jeg elsker nemlig å holde kurs og foredrag, fordi da kan jeg dele mine aller beste knep med andre – som deg.

Gjennom å praktisere (og feile!), justere og perfeksjonere, har jeg funnet ut hva som funker. Som en følge har mine tekster både vunnet Best i tekst-prisen for Beste selgende tekst – og vært blant de toppnominerte. Summen av erfaringene, mine mest effektive teknikker og virkningsfulle metoder har jeg nå satt i system. Resultatet? Dette nettkurset.

Camilla Hager
Tekstforfatter og kursholder i 
HvabeHager

Hei, Camilla her!

SKRIV FOR Å FÅ JA – LÆRING I 5 MODULER

Du får all inputen du trenger for å skrive for å treffe, fenge, overbevise og selge. I tillegg får du praktiske maler, inspirasjons- og drodleark, slik at du enkelt setter kunnskapen ut i livet – og sparer deg selv for massevis av tid og hodebry. 

 • 19 videoleksjoner 
 • 10 inspirasjons- og drodleark, sjekklister og maler
 • Læringsartikler
 • Quizer for å teste deg selv underveis
 • Nyttige ressurser og tips til videre lesning
 • 6 eksklusive bonuser

FOR Å OPPSUMMERE – DETTE FÅR DU

NOEN AV VIRKSOMHETENE VI HAR HOLDT KURS FOR TIDLIGERE

Dette er kurset for deg som

 • er markedsfører (eller markedspotet) med ansvar for innhold – alt fra nettsider til sosiale medier – og som vil sikre tekster som gir deg ønsket effekt
 • er gründer, frilanser eller bedriftseier, og vil skrive tekster som gjør mye av salgsjobben for deg, slik at flere kunder banker på døra.
 • drømmer om å leve av å skrive, som for eksempel tekstforfatter eller innholdsutvikler, og vil kickstarte karrieren med en faglig grunnmur og praktisk trening
 • er skribent som vil kvesse ferdighetene og lære nye teknikker som gir bedre resultater – og dermed flere og bedre betalte oppdrag.
 • innser at det å skrive overbevisende er en superkraft – uavhengig av jobb og stilling – og har lyst til å mestre nettopp det

HVEM ER KURSET FOR?

BONUS – DETTE FÅR DU OGSÅ!

1. SPARK I RUMPA-TAKTIKKENE

Med disse prinsippene gir du leseren følelsen av at det er nå det gjelder. Det fordi du med virkemidler som hastverk og knapphet øker sjansen for å oppnå målet ditt – enten det er klikk, kjøp eller noe annet.

Et salg uten følelser er som en bil uten hjul. Så vil du treffe leseren midt i hjertet, nytter det ikke å bare snakke fornuft. Med disse konkrete teknikkene lærer du hvordan du pirker, forsterker og trigger ulike følelser. Fordi dette gjør leseren din mer mottakelig og motivert, får budskapet ditt også maks gjennomslagskraft. 

En smakebit av hva du lærer

 • Hva leserne dine egentlig bryr seg om, og hvordan du gjør dette så fristende og uimotståelig som overhodet mulig.
 • Hvordan røske potensielle motforestillinger opp ved roten – før leseren rekker å nøle. Slik slipper du å miste lesere på grunn av unødvendig tvil og usikkerhet.
 • Empatitrikset som får leserne til å føle at du ser, hører og forstår dem, slik at de er modne og i modus for løsningen du vil presentere.

Fordi du nå kan trykke på de rette knappene og spille på de riktige følelsene, vil sjansen for å oppnå resultatet du vil ha, skyte i været.

KOM UNDER HUDEN – OG INN I HODET – PÅ LESEREN

MODUL 2

Profesjonelt og levende er ikke motsetninger. Tvert om, er temaet seriøst eller komplekst, er det desto viktigere å vite hva som skal til for å fenge leseren. Med disse teknikkene skåner du leserne fra kjedsomhet, samtidig som du gjør tekstene dine mer levende og «sticky». 

En smakebit av hva du lærer

 • Hvordan du pensjonerer den «korrekte» skrivestilen fra tiden på skolebenken, slik at du unngår tørre, personlighetsløse tekster som trygler om å bli ignorert.
 • Teknikker som blåser liv i alle slags tekster. På den måten kan du skrive med schwong og forfatte budskap som ikke bare treffer, men som «sitter».
 • Hvordan «kill your darlings» og rydde snublefeller som sjargong av veien. Slik unngår du å servere ordsalater som leseren får vanskeligheter med å gape over.

Du kan nå vinke farvel til grå og personlighetsløse tekster en gang for alle.

PS: Noe av det du lærer her har revolusjonert måten jeg selv skriver på. Tar du det i bruk, kan det gjøre det samme for deg. Dette vil også gjøre skrivearbeidet morsommere – garantert!

FÅ TEKSTEN TIL Å SYNGE – OG BUDSKAPET TIL Å SITTE

MODUL 3

Du får ingen ny sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk. Derfor gjelder å treffe på første forsøk. Erstatt de vanlige bommertene med disse smarte teknikkene, for med dem blir tekstene dine lagt merke til i mylderet av konkurrerende virksomheter og budskap. 

En smakebit av hva du lærer

 • En rekke triks som gjør at du vekker nysgjerrighet og fenger fra første ord.
 • 4 tittelfeller som gjør at tekstene dine neppe blir lest – og hvordan du unngår dem. 
 • 11 effektive tittelformler du enkelt kan adoptere og gjøre til dine egne.

Setter du inn støtet med det du lærer her, skal det godt gjøres å overse tekstene dine i fremtiden.

HØR, HØR! SKAP STOPPEFFEKT OG SKRIV TITLER SOM SMELLER

MODUL 4

Økt troverdighet = større påvirkning og bedre effekt. Ord for ord lærer du hvordan du bygger tillit og troverdighet. Hvorfor? Fordi det å trygge leseren er essensielt om du vil ha han med deg videre i prosessen. Oppdag også hvordan du unngår den altfor vanlige tabben som kan koste deg utallige klikk, kunder og kjøp. 

En smakebit av hva du lærer

 • Hvilke elementer du bør inkludere i tekstene, slik at leseren ikke stopper opp og tviler.
 • Hvor mye du kan be leseren om på hvilket stadium – og hvordan du går frem når det er snakk om en større avgjørelse.
 • Hvordan skrive de små, men akk så viktige call to action-formuleringene som må med om du vil at leseren skal handle eller klikke seg videre.

Gjør du dette rett, kan du mangedoble sjansen for at leseren gjør som du vil – enten målet er registreringer, salg eller andre former for konverteringer.

FÅ LESERNE TIL Å STOLE PÅ DEG – OG GJØRE SOM DU VIL

MODUL 5

2. TANKELESER-METODIKKEN

Kan du speile leserens tanker i teksten din, har du virkelig truffet spikeren på hodet. Det vil lettere få han på gli. Denne fremgangsmåten viser deg hvordan du kan gjøre nettopp det – uten å være synsk.

3. GJØR ET GODT FØRSTEINNTRYKK

Én ting er hva du skriver, noe annet er hvordan det hele tar seg ut. Dette er ikke snakk om designendringer, men om hvordan du strukturerer og bygger opp tekstene for å tekkes selv de mest utålmodige sjeler på nett – slik at de ikke snur i døra.

4. ENGASJER I SOSIALE MEDIER

Lær knep du kan bruke på Facebook og LinkedIn, sammen med en rekke teknikker spesielt for deg som vil nå gjennom og fenge målgruppa di på Instagram og stories.

5950,–

Alt er samlet i én kursportal, som du også får tilgang til gjennom egen app på telefonen.

Kurset består av videoer, quizer, maler, inspirasjons- og drodleark med mer. Bortsett fra bonusene som kommer etter hvert, er alt tilgjengelig fra dag én. Du får tilgang for alltid, så dette kan du ta i helt eget tempo. Det fine med et nettkurs er at du kan forsyne deg som du vil. Som med tapas kan du snacke med en video her og en øvelse der – eller fråts i full buffet.  

Kursopplegget er enkelt å følge. Du lærer ikke bare hva som skal til for å selge produktene, tjenestene og ideene dine – du får også skrevet tekstene mens du lærer. Videoer viser deg teorien og hvordan du går frem i praksis, mens oppgaver, maler, inspirasjons- og drodleark lar deg overføre kunnskapen fra hodet til papiret.

HVORDAN FOREGÅR KURSET?

Vi bruker mindre tid på å snakke om ulike sjangre og plattformer, og mer tid på hvilke prinsipper som alltid funker. Det du lærer kan du med andre ord bruke i alle slags tekster der du har et mål om å treffe, engasjere, overbevise eller selge. Det kan være tekster til nettsida, bloggen, sosiale medier, nyhetsbrev eller hva det måtte være.

HVA SLAGS TEKSTER LÆRER JEG Å SKRIVE?

Det passer både for deg som er relativt fersk og deg som har skriveerfaring. Innholdet er pedagogisk lagt opp, og uansett hvilket nivå du er på, vil du ha konkret læringsutbytte.

JEG HAR INGEN SKRIVEERFARING, PASSER DETTE FOR MEG?

Test det i 14 dager. Føler du at du har havnet på feil kursbenk, er det ingen av oss som er tjent med det. Da får du pengene tilbake.

HVA OM JEG IKKE BLIR FORNØYD?

Det avhenger av hvor mye du selv legger i øvelsene og arbeidet. Jeg vil uansett anbefale at du sprer det over flere dager, så du rekker å fordøye underveis. Men skulle du tatt alt intensivt i én smekk, anslår jeg en drøy dag for å se alle leksjonene, gjøre alle øvelse og quizene.

HVOR STOR ER ARBEIDSMENGDEN?

Selvfølgelig! Når du har fullført alle leksjonene i kurset får du et personlig kursbevis som tar seg pent ut på CV-en (eller skryteveggen).

FÅR JEG KURSBEVIS?

Det kan vi ordne. Send en e-post til camilla@hvabehager.no med fakturainfo og e-postadresse til mottaker. Når den er betalt, send meg en bekreftelse. Da gir jeg deg en kode som gir deg tilgang til kurset uten å måtte betale via portalen.

KAN JEG BETALE MED FAKTURA?

SE SPØRSMÅL OG SVAR

LURER DU PÅ NOE?

Lærer på papiret, tekstforfatter i hjertet – og av yrke. Drømmer om å utrydde svada og er i mitt ess når jeg får pønske ut lekende budskap og tekster som selger. Der har du meg! Og de siste 13 årene er det nettopp det jeg har gjort: hjulpet hundrevis av små og store virksomheter i alle slags tenkelige bransjer og (utenkelige!) nisjer med å finne ordene som får dem til å skinne. Både ved å føre pennen for dem – og ved å lære bort hvordan de selv kan bli bedre. Jeg elsker nemlig å holde kurs og foredrag, fordi da kan jeg dele mine aller beste knep med andre – som deg.

Gjennom å praktisere (feile!), justere og perfeksjonere, har jeg funnet ut hva som funker. Som en følge har mine tekster både vunnet Best i tekst-prisen for Beste selgende tekst – og vært blant de topp nominerte. Summen av mine erfaringer, mine mest effektive teknikker og virkningsfulle metoder har jeg nå samlet i dette nettkurset.

Camilla Hager
Tekstforfatter og kursholder i 
HvabeHager

Hei, Camilla her!

HVEM HOLDER KURSET?

Takk for et glitrende og fantastisk kurs, du inspirerer i måten du deler kunnskap på. Jeg var så nysgjerrig at jeg måtte rase gjennom alle modulene. Jeg ble skikkelig motivert til å skape gode tekster. Gleder meg virkelig til å ta dette i bruk.

Hilde Huse
Marked- og kommunikasjonssjef Agrikjøp

For nyoppstartede gründere som meg, så var kurset gull! Det er en av mine topp 3 investeringer. Jeg bruker det jeg har lært hele tiden. Tipsene hjalp meg nettopp til å lande en lansering av eget onlinekurs med salg av kursplasser til en verdi av 90 000 kr. Kurset anbefales på det sterkeste!

Hanne Svendsen 
Pedagog
PedNett

Lær hvordan du bygger opp en tekst for å fange oppmerksomhet, skape engasjement og utløse handletrang – enten du skriver om produkter, tjenester eller ideer.

DETTE INNEHOLDER KURSET

VIDEOER

Lær gjennom pedagogiske videopresentasjoner med konkrete eksempler.

LÆRINGSARTIKLER OG QUIZER

Ta quizer og test kunnskapen din underveis.

MALER, INSPIRASJONS- OG DRODLEARK

Øv deg ved hjelp av praktisk maler og morsomme øvelser.

KJØP NÅ

Velg betalingsløsningen som passer deg best. 

KOM I GANG NÅ

SAGT OM KURSET

KURSBEVIS

Få et personlig kursbevis som tar seg pent ut på CV-en (eller skryteveggen).

Dette kurset er SÅ bra! Kjøpte tilgang i kveld og klarer ikke slutte å klikke på "neste" modul :-). Har sittet oppe halve natten og gleder meg til å se mer i morgen. Jeg ble kjempemotivert, og det blir morsomt og motiverende istedenfor et "ork" å skrive. Tekstene mine er ti ganger bedre, og skrevet dobbelt så raskt.

Jeg anbefaler det til alle som skriver tekster som del av jobben sin. Med andre ord ALLE! Jeg er av natur litt skeptisk og kresen på hva jeg bruker verdifulle kroner på, men dette kurset er verdt det dobbelte av investeringen!

Lisbeth Borg de Waard
Utdanningssenter for hundetrenere

Jeg er av natur litt skeptisk og kresen på hva jeg bruker verdifulle kroner på, men dette kurset er verdt det dobbelte av investeringen!

Lisbeth Borg de Waard
Utdanningssenter for hundetrenere

Begynn når du vil – ta det i eget tempo

Alt er samlet i én kursportal. Med Teachable-appen (iOS) eller nettleser får du også tilgang via telefonen. Her finner du videoer, quizer, maler, inspirasjons- og drodleark med mer. Du får tilgang så lenge kurset eksisterer, så dette kan du ta i helt eget tempo.

Hvordan få sjefen til å betale?

Er det ikke du som skal betale for kurset, foreslår jeg at vi tjuvstarter skrivetreningen allerede nå. 

Last ned e-postmalen «E-post til sjefen», tilpass og send.

BEST VERDI

Én betaling 

eller

DELBETALING

Betal over 3 måneder

2200,–

KJØP NÅ

eller

Jeg jobber med markedsføring og annonsering, og har hatt stor nytte av kurset. Det lærer deg alt du trenger å vite for at tekstene dine skal smelle! Det er absolutt verdt det. Du vil øke verdien din for potensielle arbeidsgivere, og raskt tjene inn pengene du investerte.

Nå er jeg mye mer oppmerksom på hvem jeg skriver til, skriver mer som jeg snakker, teksten flyter lettere og i tillegg har jeg fått mer selvtillit når jeg skriver.

Ønsker du å lære hvordan du overbeviser, får flere klikk og konverteringer på nett, er dette kurset for deg. Gå for det!

AXEL REIN
Content Marketer, Call 2 Action

Digger tipsene, moro måte å lære på. Jeg ser at e-postene mine blir mer åpnet og de er lengre på siden. Får flere kommentarer også.

SAGT OM KURSET

EVALUERING FRA TIDLIGERE DELTAKERE

SIKKER BETALING
Betal med debetkort eller kredittkort.

FORNØYDGARANTI
Prøv 14 dager. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake.

Ønsker du å betale med faktura?

Kontakt oss

eller

EKSTRABONUS

8 GREP SOM GIR DEG ØKT EFFEKT PÅ NETT

Hvordan få flest mulig til å utføre den handlingen du vil at de skal gjøre? Finge viser deg hvilke grep du kan ta for å legge til rette for at landingssiden din gir deg flere konverteringer, som for eksempel klikk, signups eller kjøp.

Rolf Inge Holden (best kjent som Finge) er gründer og conversion rockstar i ConversionLab. Han hjelper bedrifter med vekst gjennom landingssider som gir økt effekt på nett.

Vil du melde på flere?

Og kanskje også følge opp med en live workshop, der vi går løs på de spesifikke utfordringene dere har?

Ta kontakt for gruppetilbud

5950,-

4450,–

JA, JEG VIL HA DETTE!

 Velg betalingsløsningen som passer deg best. 

KOM I GANG NÅ

BEST VERDI

Én betaling

eller

DELBETALING

Betal over 3 måneder

2200,-

1700,–

JA, JEG VIL HA DETTE!

eller

Jeg har brukt flere av tipsene til overskrift og CTA i sommerens nyhetsbrev. Akkurat sånne tips og triks jeg trengte for å booste selvtilliten min ift det å skrive tekster. Takk :)

Likte at det var så konsist og to the point, som gjorde det lett å gjennomføre på relativt kort tid ved siden av jobb/full kalender ellers.

Meld deg på nå!