Søkemotoroptimaliserte nettsidetekster for Mad Goats Kajakkskole

Vi tok geita ved hornene da Mad Goats Kajakkskole ville gjøre nettsidetekstene sine mer lekne, selgende – og synlige.

UTFORDRINGEN

Mad Goats Kajakkskole følte at nettsidetekstene deres ikke matchet den lekne personligheten til kajakkskolen og instruktørene. Og siden kajakkskolen var nyetablert, måtte de også sørge for at de som ville lære å padle oppdaget dem når de gjorde søk i Google.

KUNDENS ØNSKE

De kontaktet oss, med spørsmål om vi kunne skrive om nettsidetekstene med et språk som viste hvorfor de heter «Mad Goats». Som kajakkskole ville de få frem adrenalinet og gleden ved å padle, men også tryggheten og sikkerheten de erfarne instruktørene sørger for. De ville dessuten at vi skulle søkemotoroptimalisere tekstene, slik at alle som vil lære å padle kajakk i Oslo ender opp hos nettopp Mad Goats.

SLIK LØSTE VI DET

Skulle vi skrive en tekst som formidlet personligheten til Mad Goats, måtte vi bli kjent med dem først. Derfor startet vi oppdraget med å ta en god prat med dem. Etter å ha blitt godt kjent med hva Mad Goats står for, måtte vi bli bedre kjent med målgruppen – og en søkeordsanalyse sto for tur. Med den fant vi ut hva målgruppen søker etter, slik at vi kunne gyve løs på tekstskrivingen.

Og resultatet gjorde ikke bare gale geiter glade, det viste seg også i søkeresultatet. Etter kort tid hadde sidene oppnådd topp- og førstesidelassering på prioriterte fraser som «kajakkskole Oslo» og «kajakkurs Oslo».

«Henrik forbedret all tekst på vår nettside slik at den passer til vår personlighet, og vi ser nå hvor viktig det er med en god tekst. I tillegg til godt utført arbeid, var han enkel å kommunisere med og hadde en profesjonell og vennlig tone. Vi kunne ikke fått en mer riktig mann til jobben!»

Stina Fure

daglig leder, Mad Goats Kajakkskole

Vil du også ha hjelp med SEO-tekster?