Tekst som selger

Velvalgte ord som selger produktene og tjenestene for deg.
FÅ HJELP MED TEKST SOM SELGER

Det er sjelden nok å informere.

Du må også overbevise.

Enten det er til nettsider eller reklamemateriell, har tekstene et eller flere mål. I tillegg til å informere, vil du engasjere leseren. Du vil formidle troverdighet og autoritet, og ikke minst: Du vil få leseren til å handle.

Det handler ganske enkelt om å snakke til mennesket, ikke forbrukeren, om å fange oppmerksomheten ved å vise fordelene, det de virkelig bryr seg om. Det er ikke verre enn det. Og vi vet hvordan.

R

BROSJYRER OG MARKEDSMATERIELL

Enten du trenger en liten flyer eller en større brosjyre, finner vi de rette ordene.

R

ANNONSER OG KAMPANJER

Når du har ett budskap og én sjanse, kan vi hjelpe deg med idé og formulering.

R

MANUS TIL INFORMASJONSFILMER

Få hjelp med idé og manusutvikling til informasjonsfilmer og filmer til bruk i innholdsmarkedsføring.

R

FRA IDÈ TIL TRYKK

Gjennom gode samarbeidspartnere kan vi levere fiks ferdige trykksaker og kampanjemateriell.

«HvabeHager har vært en stor støtte i utforming av websidetekst og markedsføringsmateriell til Min Butler. De har spisset våre tekster og bidratt med formuleringer vi aldri selv hadde kommet på. Samarbeidet har vært «value for money», og vi kan kun anbefale tekstforfattere i HvabeHager på det varmeste.»

(Forsideteksten vi skrev til minbutler.no var i 2015 blant topp tre nominerte til prisen for Beste selgende tekst i kåringen Best i tekst – kåring av Norges beste webtekster.)

Inger Margrethe Nordqvist

Daglig leder, Min Butler

«Vi har bestilt flere tekster til vårt emagasin av HvabeHager, og har vært svært fornøyd med leveransen fra A til Å. HvabeHager forstod raskt hvilken tone og stil vi ønsket i tekstene slik at de passet inn i vårt konsept og målgruppe.

De viste en god forståelse og et engasjement for det de skulle skrive om og var lett tilgjengelige og enkle å kommunisere med. Hvis du ønsker gode tekster, rask levering og en hyggelig samarbeidspartner, så vil jeg anbefale HvabeHager!»

Ragnhild Zeiner Petersen

Digital Markedsfører, Sonans

Vil du hjelp med innhold som skaper økt trafikk, konverteringer og salg?