5 unnskyldninger for å slippe å se Fotball-VM

VM-pasifister og andre, her er unnskyldningene du trenger for å slippe å binge-watche fotball en hel måned.

Russiske hooligans sparker i gang VM torsdag kveld. Noen på HvabeHager-kontoret gleder seg til å følge med på VG Live (vi elsker jo tekst), mens andre kan styre sin begeistring.

Men selv for den mest utholdende av oss kan det bli mye med 64 kamper. Her er 5 unnskyldninger for å slippe å se VM:

1. Finn et lokalt alibi! Bruk din kommunes «Hva skjer»-kalender for å finne et passende arrangement.

Forslag til unnskyldning: «Åpningskampen krasjer dessverre med «På Grensen til Allsang» på låven til Gerd og Trond på Sund på Fosen. Skulle gjerne, men må prioritere å støtte korpsene som sliter.»

2. Bli blodgiver! Det er neppe tilfeldig at Verdens blodgiverdag 14. juni sammenfaller med åpningsdagen i VM. Istedenfor å konsumere halvlitere, gi en halvliter! Vær rask å registrere deg som ny blodgiver for å bli VM-klar.

Forslag til unnskyldning: «Får dessverre ikke sett tidligkampen kl. 14.00 – skal bare være litt hverdagshelt og redde et liv med blodet mitt. No big deal.».

3. Fake et tilhengerkjøp! Alle elsker vennen med tilhenger som kan snyltes på når behovet er der. Spill på dine venners utspekulerte sider, fake et spontant tilhengerkjøp og de vil frita deg oppmøtet på «Big One Hour» på utendørsarenaen i håp om å kunne låne tilhenger av deg etter VMs slutt. Regn med spørsmål om lån etter VM.

Forslag til unnskyldning: «Jeg ser at det er timestilbud på tilhengere på jernvaren i kveld. Det er jo kjekt å ha?»

4. Lyg om at bikkja spiste arket med VM-tippinga! Og det er jo ekstra ille når du lå så godt an sammenlignet med de andre. Lat som du har gått helt nedi kjelleren. Gi deg selv husarrest. Slå av mobiltelefonen, koble fra ringeklokka og håp på medfølelse.

Forslag til unnskyldning: «Jeg ser ingen grunn til å se flere kamper når jeg er ute av VM-tippinga. Jeg går og ser litt sesong 2 av Riverdale.»

5. Søk statsborgerskap på Marshalløyene. Republikken og øystaten i Stillehavet er visstnok det eneste landet i verden uten fotballandslag. Her kan du trolig gå turer på stranda i ro og mak blant marshallesere uten et snev av fotballinteresse innabords.

Forslag til unnskyldning: «Reiser på backpacking og er tilbake om ett års tid!»

Hvem tror du vinner fotball-VM? Her på HvabeHager-kontoret holder Andreas en knapp på Frankrike. Tarjei har trua på Tyskland. Camilla heier på den som vinner.

image placeholder
Hello, world!

Title

Description

Author position

Trenger du også hjelp med tekst og markedsføring?