Hvem er vi?

Hils på våre tekstforfattere og få et lite innblikk i tekstbyrået i Trondheim.

 

SNAKK MED OSS!
Camilla Hager

Camilla Hager

Gründer og byråleder

16 år som tekstforfatter. Et liv som bokorm. Utdannet grunnskolelærer, men liker best å undervise voksne – og aller helst om tekst og skriving. Camilla er i sitt ess når hun får pønske ut selgende budskap og innhold på nett.

camilla@hvabehager.no
976 20 818

Mats Muri Løberg

Mats Muri Løberg

Markedssjef

Utdannet markedsfører med 9 års erfaring fra medie- og reklamebransjen. Sitter som Styreleder i Trondheim Markedsforening. Blidspent og scenevant kar – med superkrefter innen strategi og annonsering i SoMe.

mats@hvabehager.no
926 49 300

 Marthe-Lise Trøen

Marthe-Lise Trøen

Tekstforfatter / Innholdsprodusent

Kjærligheten for kreativ skriving og målrettet kommunikasjon fikk denne journalisten til å bytte beite. Har bakgrunn som digital markedsfører og kommunikasjonsansvarlig. Marthe blir varm om hjertet når tallene viser at teksten treffer blink.

marthe@hvabehager.no
993 58 610

Guro Nygård

Guro Nygård

Senior tekstforfatter

Flisespikker som ikke gir seg før formuleringen sitter. Er utdannet kreativ kommunikatør og elsker å eksperimentere med ord og foto. Skriver magnetiske stillingsannonser i blinde. Nesten, i alle fall.

guro@hvabehager.no
930 92 221

Camilla Skanke

Camilla Skanke

Tekstforfatter og digital markedsfører

Camilla har bakgrunn som journalist, programleder og kommunikasjonsansvarlig. Hun har reist landet rundt og holdt foredrag – blant annet i regi av MOT.

 

camillaskanke@hvabehager.no
‭926 81 283

Knut Guttorm Jermstad

Knut Guttorm Jermstad

Tekstforfatter

Knut er litteraturviter av utdanning, med bred erfaring innen tekst, manus og kommunikasjon. Han har også jobbet med strategi og rådgivning for både små og store merkevarer. Størst av alt er lidenskapen for gode historier – som treffer både hode og hjerte.

knut@hvabehager.no
993 66 809

5 grunner til at du vil jobbe med oss

1. Vi var her før hypen

Rendyrket tekstbyrå i 13 år – lenge før content ble et buzzord og innholdsmarkedsføring noe alle skulle ha. Der har du oss. Som kunde får du tilgang til et solid fagmiljø med erfarne tekstnerder med en genuin språkinteresse.

2. Du kan bli stor kunde for lite byrå

– Det er bedre å være en stor kunde hos et lite byrå enn en liten kunde hos et stort byrå, sier flere av kundene våre. De liker å bli prioritert og at vi er fleksible. Hos oss vet du at du får det du trenger, når du trenger det. Du blir ganske enkelt VIP, uansett.

3. Google vil elske deg

Vil du at kundene lett skal finne deg i Google? Det ville vi også, og hadde en strategi på det fra dag én: En kombinasjon av relevant innhold og søkemotoroptimalisering. Som følge av det er det nettopp gjennom Google at en stor andel av kundene våre først finner oss. Den samme jobben gjør vi for deg.

4. Du får rett tekstforfatter på oppdraget

Våre tekstforfattere er eksperter på mye av det samme – men har også egne spesialområder. Mens én av oss har pedagogikk og lærerutdanning på CV-en, har andre utdanning innen markedsføring eller journalistikk. Avhengig av hva oppdraget ditt er, setter vi riktig person til å løse saken.

5. Vi er ikke fornøyde før du er det

Vi bruker tid på å bli kjent med kundene våre, og har en egen metode for å samle inn informasjonen vi trenger – fra målgruppen de vil nå til hva slags språk og tone de foretrekker. Dessuten får ingen tekst forlate HvabeHager-kontoret før den er kvalitetssikret av en annen tekstforfatters granskende blikk.

Ikke vær sjenert!

Nei, vi biter ikke. Snarere blir vi alltid glade når noen tar kontakt. Snakk med våre tekstforfattere, så finner vi ut hva vi kan få til sammen – helt uforpliktende, selvfølgelig.