Hvem er vi?

Hils på våre tekstforfattere og få et lite innblikk i tekstbyrået i Trondheim.

 

SNAKK MED OSS!
Daniel Skjelde

Daniel Skjelde

Daglig leder

11 år som digital markedsfører, prosjekt- og ledererfaring i bøtter og spann. Daniel er en strukturert, analytisk type som – i motsetning til resten av gjengen – er bedre på tall enn bokstaver.

daniel@hvabehager.no
‭924 26 606‬

Camilla Hager

Camilla Hager

Gründer og kreativ leder

14 år som tekstforfatter. Et liv som bokorm. Utdannet grunnskolelærer, men liker best å undervise voksne – og aller helst om tekst og skriving. Camilla er i sitt ess når hun får pønske ut selgende budskap og innhold på nett.
camilla@hvabehager.no
976 20 818

Guro Nygård

Guro Nygård

Tekstforfatter

Flisespikker som ikke gir seg før formuleringen funker. Er utdannet kreativ kommunikatør og elsker å eksperimentere med ord og foto. Skriver søkemotoroptimaliserte tekster i blinde. Nesten, i alle fall.

guro@hvabehager.no
930 92 221

Christina Qvam

Christina Qvam

Digital markedsfører – trainee

Født med notisblokk og en penn i hånda. Har siden fylt erfaringssekken med høyere utdanning innen engelsk litteratur og kreativ skriving, sammen med PR og kommunikasjon fra Storbritannia. Ei ivrig arbeidsbie som får teksten til å summe både på ett og to språk.
christina@hvabehager.no
949 79 569

Tarjei Garsjø

Tarjei Garsjø

Senior tekstforfatter

Språkviter, språknerd og tidligere kommunikasjonsrådgiver. Pirker gjerne på småting, men skriver helst om de store. Strategisk i hodet, historieforteller i hjertet.
tarjei@hvabehager.no
900 63 328‬

5 grunner til at du vil jobbe med oss

1. Vi var her før hypen

Rendyrket tekstbyrå i 10 år – lenge før content ble et buzzord og innholdsmarkedsføring noe alle skulle ha. Der har du oss. Som kunde får du tilgang til et solid fagmiljø med erfarne tekstnerder med en genuin språkinteresse.

2. Du kan bli stor kunde for lite byrå

– Det er bedre å være en stor kunde hos et lite byrå enn en liten kunde hos et stort byrå, sier flere av kundene våre. De liker å bli prioritert og at vi er fleksible. Hos oss vet du at du får det du trenger, når du trenger det. Du blir ganske enkelt VIP, uansett.

3. Google vil elske deg

Vil du at kundene lett skal finne deg i Google? Det ville vi også, og hadde en strategi på det fra dag én: En kombinasjon av relevant innhold og søkemotoroptimalisering. Som følge av det er det nettopp gjennom Google at en stor andel av kundene våre først finner oss. Den samme jobben gjør vi for deg.

4. Du får rett tekstforfatter på oppdraget

Våre tekstforfattere er eksperter på mye av det samme – men har også egne spesialområder. Mens én av oss har pedagogikk på CV-en, har en annen utdanning innen markedsføring og to innen journalistikk. Avhengig av hva oppdraget ditt er, setter vi riktig person til å løse saken.

5. Vi er ikke fornøyde før du er det

Vi bruker tid på å bli kjent med kundene våre, og har en egen metode for å samle inn informasjonen vi trenger – fra målgruppen de vil nå til hva slags språk og tone de foretrekker. Dessuten får ingen tekst forlate HvabeHager-kontoret før den er kvalitetssikret av en annen tekstforfatters granskende blikk.

Ikke vær sjenert!

Nei, vi biter ikke. Snarere blir vi alltid glade når noen tar kontakt. Snakk med våre tekstforfattere, så finner vi ut hva vi kan få til sammen – helt uforpliktende, selvfølgelig.