Gå til innholdet

Siste fra bloggen

Om tekst på nett og SEO, om språk, ord og uttrykk – og litt om det som foregår i et tekstbyrå.

26/1
2017

3 nyttårsforsetter for språkåret 2017

Klisjeer og moteord har irritert meg – og sikkert mange andre – i året som gikk. Hva kan vi gjøre i forhold til å bli kvitt dem? Her er min topp 3-liste over språkklisjeer vi bør ha fokus på å avlive, sammen med noen robuste alternativer.
20/1
2017

Vi vant pris for beste tekst!

Hvert år kårer fagkonferansen Best i Tekst fjorårets beste nettekster. I år var det en av våre som tronet pallen!

6/12
2016

Hvordan skrive en artikkel?

Er du opptatt av å skape godt innhold? Da er artikkel en sjanger du bør mestre. Vi gir deg et lynkurs i hvordan du bygger teksten – og hvordan du finner vinklingen.

4/10
2016

Forvirret av content marketing-begrepene? Her er forklaringene

Alt du trenger for å jobbe med content marketing er å vite hva godt, relevant innhold er. Eller? For hva er egentlig forskjellen på native advertising og branded content? Og hvorfor ropes det så høyt om inbound og outbound marketing?


9/8
2016

Blogger du riktig for din type merkevare?

Bedriftsblogging blir ofte snakket om i samme åndedrag som søkemotoroptimalisering og konverteringer. Men kanskje viktigere på lang sikt er bloggen som en byggestein for merkevaren din.

15/6
2016

Skrytehjørnet del 3

Lurer du på hva slags prosjekter vi jobber med? Her ser du noen case-beskrivelser av oppdrag vi har gjort i det siste, for Technoport, Adresseavisen og Medicus.

11/5
2016

Nye SEO: Fra søkemotor til leser

Har du klødd deg i hodet over begreper som søkemotoroptimalisering, nøkkelordstetthet og backlinks? Da har vi gode nyheter til deg: Søkegigantene flytter fokus fra søkemotor til brukeropplevelse, og gjør Search Engine Optimization til Search Experience Optimization.


6/4
2016

Flytter fra Bergen for å jobbe i HvabeHager

Da den 21 år gamle toppstudenten Henrik Norem fikk jobb som tekstforfatter i HvabeHager, pakket han med seg en snart fullført kommunikasjonsutdannelse fra BI og flyttet fra Bergen til Trondheim.

14/3
2016

Tekst på nett – hvor langt er for langt?

Har du noen gang lurt på hva som er riktig lengde for tekst på nett? Det har vi også, og svaret er at det ikke finnes noen fasit. Det er imidlertid flere ting du gjør lurt i å tenke over når du skriver på nett.


22/2
2016

Hvordan skrive en god årsrapport?

Det å skrive en årsrapport kan virke som en tung oppgave å ta fatt på. Slik trenger det ikke å være. Med noen enkle grep kan du gjøre årsrapporten mer spennende å skrive, og ikke minst, mer spennende å lese.

20/1
2016

Skrivetips for innholdsåret 2016

Skal du, som så mange andre, satse på innholdsmarkedsføring i 2016?

Da kan vi bidra med noen tips. Ikke rent få heller. Her har vi samlet noen av blogginnleggene våre om hvordan planlegge og skape godt innhold på nett.


30/9
2015

Skrytehjørnet del 2

Lurer du på hva slags prosjekter vi jobber med? Her ser du noen case-beskrivelser av oppdrag vi har gjort i det siste, for EiendomsMegler 1, NIBE.no og Sonans.