Øk salget

Visste du at en tekst som skal selge, må sjekke av på (minst!) 5 punkter? Fra å skape stoppeffekt til å pirke i problem og lokke med løsning, vi bruker vår egen SOLGT-metode for å sikre at tekstene ikke bare synger – men også konverterer.

Ting vi kan hjelpe deg med

Nettsidetekster og SEO

Skap nysgjerrighet og kjøpelyst med nettsidetekster, blogginnlegg og landingssider som tiltrekker de rette folka (og setter dere i et flatterende lys). Vi gjør også søkeordsanalysene som gir svar på hva kundene dine faktisk googler – og optimaliserer tekstene deretter.

Nyhetsbrev og e-postmarkedsføring

Går det laaang tid mellom hver gang de hører fra deg – eller sliter du ut e-postlista med salg, salg, salg? Med nyttige drypp i innboksen kan du bygge en lojal følgerskare og hold kontaktene varme og kjøpelystne.

Kampanjer og annonsering

Få hjelp med kampanjeplan fra A til Å, og innholdet til hele salgstrakta. Fra popups, SoMe og e-poster til salgssider og landingssider, vi har det i fingrene.

DM og trykksaker

Konkurransen i postkassa er mindre enn i innboksen. Vi hjelper deg med å tenke kreativt rundt fysiske, trykte produkter, som brosjyrer, DM-er, brev og «bøker».

Gode råd er ikke alltid dyre

Meld deg på e-postlista, og få gratis skrivetips rett i innboksen.

Klart vi digger kundene våre

(Spesielt de som sier fine ting om oss)

Klar for å bli en real kundemagnet?