Skreddersydde skrivekurs, foredrag og workshops

Flere som vil heve lista? Snakk med oss om egne skrivekurs. Vi lærer bort hvordan du bruker ChatGPT og AI i tekst- og innholdsproduksjon, og holder også kurs i alt fra salgstekster og sosiale medier til klarspråk og stillingsannonser. Hva med en gyllen kombo?

ChatGPT – lær AI-knepene som funker

Oppdag snarveiene, fallgruvene og alle de hemmelige knepene når det kommer til ChatGPT og AI i tekst- og innholdsproduksjon. Disse kræsjkursene og workshopene kommer med en «Du kommer til å spare tonnevis av tid med det du lærer her»-garanti.

Skriv så du får JA

Enten dere selger produkter, tjenester eller opplevelser, er dere dønn avhengige av tekster som treffer, overbeviser og selger. Hvordan dere skriver dem, lærer dere her.

Bli suveren på sosiale medier

Mer engasjement, flere følgere, klikk, kjøp og konverteringer? Lær knep og strategier for å lykkes med sosiale medier – både med og uten vår nye SoMe-sidekick, ChatGPT.

Skriv magnetiske stillingsutlysninger

Lei av rekrutteringsprosesser som aldri kommer i mål? Lær hvordan skrive stillingsannonser som tiltrekker de beste (og rette!) folka – og hvordan du bruker ChatGPT for å forenkle arbeidet.

Kurs i klarspråk

Et klart språk sparer dere for både tid, penger og misforståelser. Lær prinsippene for et enkelt, klart og lett forståelig språk – selv når tematikken er tung.

Andre skrivekurs?

Vi holder kurs i flere temaer, som innholdsmarkedsføring, SEO og hvordan skrive gode jobbsøknader. Alle kursene kan tilpasses i lengde – fra korte kræsjkurs/foredrag til lengre workshops. Og vi inkluderer (mer enn!) gjerne smart bruk av AI og ChatGPT i alle skrivekursene.

 

Et knippe kunder som bestiller kursene våre

Gode råd er ikke alltid dyre

Meld deg på e-postlista, og få gratis skrivetips rett i innboksen.

#snikskryt

Mer valuta for det dere skriver?