Skrivekurs på nett

I vårt nettunivers, Skriveskolen, finner du en gullgruve av nettkurs, medlemskap, skriveressurser og oppskrifter. Aldri har det vært enklere å heve kompetansen fra (hjemme)kontoret. Kvess penna fra hvor du vil, når du vil – og i nøyaktig det tempoet som passer deg.

Enkeltkurs – enkelt og greit

Lær alt du trenger for å få kundene til å si JA – eller til å få ChatGPT til å gjøre halve skrivejobben for deg (du trenger ikke røpe det for sjefen). Du får tilgang til alt straks du klikker «Kjøp» – og har tilgang for alltid.

Lær å mestre ChatGPT

ChatGPT er det ultimate verktøyet for lynrask tekst- og innholdsproduksjon. Få en praktisk innføring i hvordan du bruker AI for å få skrevet flere og mer treffende tekster – på kortere tid.

Skriv så du får JA

Bye-bye, skrivesperre! Og hallais til tekster som forvandler utålmodige skrollere til betalende kunder. I signaturkurset vårt lærer du hvordan du får tekstene til å jobbe for deg, så du oppnår mer salg – og mindre stress.

Medlemskap – få med deg ALT

Som medlem får du delta på live workshops og får tilgang til et bibliotek proppfullt av ressurser, oppskrifter, workshops og minikurs. I disse to medlemsportalene deler vi noe nytt nesten hver måned.

AI-skolen for deg som skriver

Knekk ChatGPT-koden og øk skriveproduktiviteten med 59 %. Få tilgang til alle kurs og workshops vi har laget – og fortsetter å lage – om bruk av AI i markedsføring og tekst- og innholdsproduksjon.

Skriveskolen #innafor

Her får du alt du får i AI-skolen + veldig mye mer. Plukk og velg blant et titalls minikurs, oppskrifter og verktøy som fikser biffen enten du skal skrive salgssider, e-poster, annonser, sosiale medier – eller noe helt annet.

Gode råd er ikke alltid dyre

Meld deg på e-postlista, og få gratis skrivetips rett i innboksen.

#Snikskryt

Mer valuta for det dere skriver?