Workshops: Hvordan bruke ChatGPT til tekst og markedsføring?

Lyst til å lære mer om hvordan du bruker ChatGPT til tekst og markedsføring? Vi planlegger en serie med praktiske, digitale workshops i høst.

Vi har hørt på inputen vi har fått, og satt sammen planen basert på folks ønskelister, med temaer som innholdsplanlegging, salgstekster og redigering.

 

29. august: Innholdsplanlegging og SoMe med ChatGPT

Kickstart høsten med å lære hvordan du utnytter kunstig intelligens for å planlegge og skape innhold til sosiale medier. Oppdag hvordan du kan halvere tiden du investerer – og doble verdien du får ut. Minst.

 

27. September: Salgstekster for alle penga

Lær hvordan du går frem for å skrive eksplosive salgstekster ved hjelp av ChatGPT (og alle de tradisjonelle knepene, så klart). På den måten er du både triggerhappy og fullt armert når Black Friday og alle høstens salg braker løs.

 

25. Oktober: Fra robotgrått til skinnende gull

Du vet du bør redigere og forbedre tekstene ChatGPT serverer. Men hvordan? Her lærer du konkret hvordan du gjør det, steg for steg, så tekstene blir dine – på alle måter.

 

November: Kom under huden på drømmekunden

Få ChatGPTs hjelp til å avdekke hva drømmekunden din virkelig tenker på, føler, drømmer om, lengter etter og frykter. Fordi den innsikten er krutt i markedsføringssammenheng.

 

Merk: Vi jobber hele tiden med å få mer innsikt i hva du og sånne som deg har mest nytte av. Derfor tar vi et lite forbehold om at det kan bli endringer i tematikk eller rekkefølge.

Lær hvordan du utnytter den nye markedsassistenten din (ChatGPT) for å halvere tiden, øke kvaliteten og doble tekstproduksjonen: Få tilgang til ChatGPT-kurs og høstens ChatGPT-workshops

 

 

 

image placeholder
Hello, world!

Title

Description

Author position

Trenger du også hjelp med tekst og markedsføring?