– Hatt lyst til å jobbe i HvabeHager siden jeg satt på skolebenken

 

Les saken om vårt siste kupp, Knut,  i Kom24.

HvabeHager har akkurat blitt litt skarpere og litt mer kreativ. Vi har nemlig kapret tekstforfatter og innholdsprodusent Knut Guttorm Jermstad (29). En signering det lukter svidd av!

Vi henter Knut fra BERRE Kommunikasjonsbyrå, hvor han i fire år har jobbet med alt fra å meisle ut kampanjetekster til å spinne filmmanus. Vi snakker om en sann mester med ord.

Forkjærlighet for historiefortelling

Knut er ikke bare en tekstforfatter; han er en idéutvikler og rådgiver med forkjærlighet for historiefortelling.

– Skriving har alltid vært «min greie», og jeg gleder meg til å dyrke lidenskapen for tekst med dyktige kolleger. I tillegg er jeg imponert over måten HvabeHager virkelig har tatt en posisjon rundt ChatGPT og AI. Det føles riktig og viktig å jobbe med folk som sitter i førersetet på den utviklingen, sier en entusiastisk Knut.

Før sin tid i BERRE, var Knut frilansjournalist. Med nesten ti års arbeid med tekstproduksjon under beltet, kommer han til HvabeHager med en solid og variert bakgrunn. Byråleder Camilla Hager er stolt over å ha en så erfaren og kreativ kraft med på laget: – Knut har rukket å jobbe med tekst i nesten ti år, selv om han bare er 29. Han har enormt bred erfaring, god markedsinnsikt og et skarpt kreativt blikk. Det har stor verdi både for oss og for kundene våre.

For Knut føles det som at en lang reise har nådd sitt mål. – Egentlig har jeg hatt lyst til å jobbe i HvabeHager siden jeg satt på skolebenken, sier han.

Og nå er han endelig på plass hos oss!

Vi gleder oss virkelig til å se magien Knut vil bringe inn i teamet. 🙂

HvabeHager + Knut = dynamitt!

image placeholder
Hello, world!

Title

Description

Author position

Trenger du også hjelp med tekst og markedsføring?