Svar på spørsmålene du vil stille en tekstforfatter

Spørsmål vi ofte får – og svarene vi vanligvis gir.

Hvorfor skal jeg betale noen for å skrive for meg?

Du betaler oss ikke bare for å skrive, men også for å tenke. Se på det som et ekstra par øyne og et nytt perspektiv på hva som er de største fordelene og de beste salgsargumentene for produktet ditt, og hvilken verdi det har for kundene dine. Når du leier en tekstforfatter, betaler du ikke bare noen for å utføre en jobb. Du gjør en investering. Godt skrevne tekster betaler seg selv, igjen og igjen.

Hva koster det å bruke en tekstforfatter?

Vi gir deg et pristilbud på forhånd, så du vet hva du har å forholde deg til. Tilbudet er basert på tid, innsats, vår erfaring, de råd vi kan gi samt den verdien vi vil tilføre virksomheten. Send oss noen ord om oppdraget, så vil vi gladelig gi deg et pristilbud.

Hvorfor tar dere ikke betalt per ord?

Fordi ingen ord er like. Et slagord på tre ord kan ta like lang tid som en søkemotoroptimalisert artikkel på 500 ord. Noen temaer er mer komplekse enn andre. Er du på utkikk etter billig innhold, finnes det nok av de som kan produsere det for deg, men vær obs på at du får det du betaler for.

Det finnes billigere tekstforfattere, hvorfor bruke dere?

Å kjøpe tjenester av en tekstforfatter er som å kjøpe en dress, et måltid eller en flaske vin. Du får det du betaler for. Du kan selvfølgelig finne billigere alternativer, men du høster det du sår. Våre priser er ikke de dyreste, men ikke de billigste heller. Vi gir god verdi for pengene for mange typer bedrifter, også enkeltpersonsforetak og små og mellomstore bedrifter.

Skriver dere på engelsk?

Vi samarbeider med erfarne og dyktige engelskspråklige tekstforfattere, og kan også levere tekster på engelsk. Snakk med oss om du vil ha hjelp til å skrive tekster på engelsk eller andre språk – eller om du vil ha noe oversatt.

Hvordan jobber dere?

Arbeidet starter når du aksepterer tilbudet. Da begynner vi ofte med et møte eller telefonintervju for å samle informasjon og for å bli kjent med virksomheten. Noen ganger jobber vi ut ifra notater og informasjon du sender oss. Vi forbereder et førsteutkast, ofte med noen kommentarer og spørsmål, og sender det til deg. Basert på dine tilbakemeldinger, gjør vi endringene som skal til for at du blir 100 % fornøyd. Til slutt sender vi deg faktura, vanligvis med 14 dagers betalingsfrist. Les mer om arbeidsprosessen i bloggen

Når kan jeg forvente å få arbeidet gjort?

Det kommer an på størrelsen på oppdraget og på kapasiteten vår når du spør, men vi er fleksible og gjør alltid vårt beste for at du skal få det du trenger når du trenger det. Si ifra om hastegraden på oppdraget, og vi vil gi deg en dato for når det vil være utført.

Gjør dere alt selv?

Mye, men ikke alt. Når vi trenger ekspertise utover vår egen, eller arbeidsmengden er større enn kapasiteten, benytter vi oss av underleverandører og samarbeidspartnere. Uansett hvem som har vært involvert i arbeidet med dine tekster, garanterer vi høy kvalitet.

Kan vi møtes?

Gjerne! Vi har mange kunder vi aldri har møtt, som befinner seg andre steder i landet enn i Trondheim, og er glade for å treffe alle vi kan. Er du i området og har lyst til å stikke innom for en prat og en kopp kaffe, si ifra. Vi er også innom Oslo i ny og ne, og kan avtale et møte der.

Har du andre spørsmål? Ta kontakt, så svarer vi deg så snart vi kan.

image placeholder
Hello, world!

Title

Description

Author position

Trenger du også hjelp med tekst og markedsføring?