Lurer du også på dette? Spørsmål og svar om Skriv så du får JA-kurset

Lurer du på om Skriv så du får JA-kurset er noe for deg? Og om det er rett tidspunkt? Her har jeg samlet de fleste spørsmål og svar jeg har fått (og enda noen flere). 

 

«Hvorfor skal jeg bruke tid på å lære meg dette nå når vi er i krise og så mye annet foregår?»

Det skjønner jeg godt at du tenker på.

Men å lykkes med markedsføring er minst like viktig som det var for noen uker tilbake. For mange handler det nå om å redde egen virksomhet og sikre inntektskilder. Og tekster som funker = salgsagenter som jobber for deg, 24/7.

Jeg hadde nettopp en Zoom-prat med Hanne Svendsen, en av mine kursdeltakere, og hun snakket også om det:

Uttalelse - skrivekurs på nett«Før skjønte jeg ikke hvor viktig teksten var og hvor mye den skulle jobbe for meg. Og i dag tenker kanskje mange «hvorfor skal jeg bruke tid på å lære meg dette nå når vi er i krise og så mye annet foregår?». Da vil jeg si at dette er spesielt viktig nå. De tekstene kan faktisk være avgjørende for om du har en business om et år eller et halvt år.»

 

«For nyoppstartede gründere som meg, så var kurset gull! Det er en av mine topp 3 investeringer, fordi det er helt grunnleggende i bedriften min. Det har endret hvordan jeg skriver, men og hvordan jeg snakker og kommuniserer generelt. Det hjalp meg til å lande en lansering av eget onlinekurs med salg av kursplasser til en verdi av 90 000 kr.»

 

«Kan jeg ikke finne ut av dette på egen hånd?»

Joda, du finner mye gull på Google, men hvis du er på jakt etter et system som viser vei steg for steg, og som gir beviselige resultater, finner du ikke tilsvarende på det norske markedet. Jeg har brukt flere hundre timer på å samle essensen av 14 års profesjonell skriveerfaring og bygge opp dette kurset – denne snarveien – for sånne som deg.

 

«Det frister, men jeg er usikker på om jeg kan ta meg råd?»

Denne er litt vrien, for den betyr vanligvis noe annet. For logisk sett vet du jo at god tekst betyr flere kunder og salg, og ingenting er bedre for økonomien enn det. Dessuten er alternativet dyrere: Budskap som bommer og markedsføring som ikke funker, er som å kaste kroner (og tid!) på sjøen. Dessuten: Når vi er usikre, tviler og fomler i arbeidet, bruker vi lengre tid – uten at resultatet blir noe bedre.

Prisen gjenspeiler verdien. Sammenlignet med prisen på et klasseromskurs til samme pris, får du veeeeldig mye mer for pengene. Dette vet jeg, for slike kurs holder jeg også. Med nettkurs kan du dessuten komme tilbake og friske opp når du trenger det.

Jeg forstår likevel at det ikke er sum du blar opp uten å tenke deg om.

Løsning?

Avgjør om du har lyst, velg betalingsløsning som passer best og BESTEM deg for å legge inn innsatsen som sikrer deg ROI – altså at du tjener tilbake det du har investert.

Nå tilbyr vi også nedbetaling over 3 måneder.

 

«Er det et videokurs? Eller hvordan funker det, egentlig?»

Videoer viser deg teorien og hvordan du går frem i praksis, mens oppgaver, maler, inspirasjons- og drodleark lar deg overføre kunnskapen fra hodet til papiret. Kursopplegget er enkelt og morsomt å følge. Du lærer ikke bare hva som skal til for å selge produktene, tjenestene og ideene dine – du får også skrevet tekstene mens du lærer.

Alt innholdet er tilgjengelig fra det øyeblikket du kjøper deg tilgang, og du kan se kurset via PC-en eller iOS-appen på telefonen.

Nysgjerrig på hvordan det ser ut? Se videoen her for å få en sniktitt på innsiden. 

 

«Jeg er «SETT INN DIN TITTEL HER» – vil Skriv så du får JA funke for meg?»

Kurset er myntet på alle som skriver som en del av jobben sin. Gründere, selvstendig næringsdrivende, «markedspoteter» og skribenter er typiske deltakere. Du får verktøy som letter og effektiviserer skrivearbeidet – og lærer teknikker som gjør at tekstene dine treffer bedre, fenger flere og selger mer. Det du lærer er uavhengig av sjanger og kanal, og vil være nyttig i SÅ mange situasjoner.

 

«Tidspunktet er ikke riktig – hva om jeg ikke kan begynne med en gang? Og hvor lenge har jeg tilgang?»

Du har lyst, men akkurat nå er det mye annet som står på? Full forståelig, men faktum er at du kan begynne når du vil og ta det i eget tempo. Alt kursmaterialet er tilgjengelig for deg fra du får tilgang og kurset er ditt for alltid, så du kan ta det stykkevis i stunder hvor det passer. Kan du dedikere 20 minutter i uken, kan du gjennomføre.

 

«Har jeg virkelig tid til å ta et slikt kurs?»

Jeg skjønner, men la meg snu det på hodet:

Har du tid til DETTE nå?

  • Å knote og klø deg i hodet hver gang du skal skrive noe?
  • Å la tekster ligge i utkastmappa og ose av dårlig samvittighet i flere uker?
  • Å kaste bort tid på å lage budskap som bommer og markedsføring som ikke funker?
  • Å gå glipp av kunder som ikke skjønte «greia di» basert på det du hadde skrevet?

Antagelig ikke.

De fleste av kursdeltakerne mine er busy bees deluxe. Teknikkene i kurset er skrudd sammen for at du skal spare deg for tid og frustrasjon. Og nettopp det forteller mange av deltakerne at de oppnår. Så tiden du bruker på å lære deg hvordan, henter du fort inn igjen.

 

«Hva slags tekster lærer jeg å skrive?»

Vi bruker mindre tid på å snakke om ulike sjangre og plattformer, og mer tid på hvilke prinsipper som alltid funker. Det du lærer kan du med andre ord bruke i alle slags tekster der du har et mål om å treffe, engasjere, inspirere, overbevise eller selge. Det kan være tekster til nettsida, bloggen, sosiale medier, nyhetsbrev eller hva det måtte være.

 

 

«Hvor stor er arbeidsmengden?»

Det avhenger av hvor mye du selv legger i øvelsene og arbeidet. Jeg vil uansett anbefale at du sprer det over flere dager, så du rekker å fordøye underveis. Men skulle du tatt alt intensivt i én smekk, anslår jeg en drøy dag for å se alle leksjonene, gjøre alle øvelse og quizene.

 

«Får jeg kursbevis/sertifisering?»

Selvfølgelig! Når du har fullført alle leksjonene i kurset får du et personlig kursbevis som tar seg pent ut på CV-en (eller skryteveggen).

 

 

«Kan jeg betale med faktura?»

Det kan vi ordne. Send en e-post til skriveskolen@hvabehager.no med fakturainfo og e-postadresse til mottaker, så ordner vi med det!

 

«Hva om jeg ikke liker det?»

Test det i 14 dager. Føler du at du har havnet på feil kursbenk, er det ingen av oss som er tjent med det. Da får du pengene tilbake.

 

Andre spørsmål? Skriv til oss, da vel! 🙂

Eller klar for å bli med? JA, GI MEG TILGANG NÅ! 

 

image placeholder
Hello, world!

Title

Description

Author position

Trenger du også hjelp med tekst og markedsføring?