Barnebok for Britannia

Gjett om vi ble glade da vi fikk hjelpe Britannia med å ønske sine minste gjester velkommen. Vi lagde et magisk og mystisk aktivitetshefte for barn (med skattekart, så klart).

UTFORDRINGEN

Femstjerners-ideen ble født en februardag på Britannia. «Vi har lyst til å lage noe til alle barn som overnatter hos oss? Kanskje en nattahistorie eller noe». Director of Marketing & Communication Peter Gjerde, og Creative Editor Wil Lee-Wright trengte ikke si mer. Det er klart vi ville være med å utvikle dette «noe». Men hva skulle dette «noe» være?

LØSNINGEN

Det var viktig for oss å lage noe fysisk barna kunne få når de sjekket inn på hotellet (i disse digitale tider). Etter en real runde med idé- og konseptutvikling, var pitchen vår klar: Et magisk og mystisk barnehefte – hvor Britannias historie, kulisser og karakterer er med. Heftet ville vi utforme som et personlig pass. For det skulle jo, tross alt, ta barna med på en «reise» gjennom Britannia. I tillegg til hotellets historie, skrevet og tilpasset for målgruppen 5–10 år, skulle det være spekket med fakta, oppgaver, morsomme historier og illustrasjoner fra hotellet.

RESULTATET

Alt innhold måtte selvfølgelig testes. Én ting er å være voksne kreatører og tenke ut glupe ideer. Det er noe helt annet å være 5–6 år og faktisk forstå dem. En egen fokusgruppe med barn i alderen 4 til 10 år, ble derfor involvert fra start. Det var nok avgjørende for et så vellykket resultat (og svært lærerikt). Du 

Design og illustrasjon ble gjort av flinke Marthe Gravseth Aspen i Designeriet

Skjermbilde 2024-06-12 kl. 16.37.34
Skjermbilde 2024-06-12 kl. 16.32.47
Skjermbilde 2024-06-12 kl. 16.34.00
Skjermbilde 2024-06-12 kl. 16.39.23
Skjermbilde 2024-06-12 kl. 16.35.36

Hva vi leverte

Icon-check Idé og konsept
Icon-check Rådgivning
Icon-check Prosjektledelse
Icon-check Tekstproduksjon
Icon-check Oversetting
Icon-check Lydbokfiler
Icon-check Grafisk design gjennom samarbeidspartner
Icon-check Trykk gjennom samarbeidspartner

Hva sa kunden?

Vi er så stolte over å kunne tilby denne til alle barn på hotellet. En storfavoritt som engasjerer hele familien!

Britannia Hotel

Vil du også sette en tekstforfatter på jobben?