Nye nettsider for MS-forbundet

MS-forbundet kom til oss da de skulle forene to nettsider til én. Vi bisto med tekstproduksjon, prosjektledelse og språkvask av nye ms.no.

UTFORDRINGEN

En tidlig septemberdag poppet et stort oppdrag opp i innboksen vår. MS-forbundet var på jakt etter en tekstforfatter som kunne hjelpe dem med masse innhold til nye ms.no. «Gjerne en med erfaring fra helsestoff. Og gjerne erfaring fra store nettsideprosjekter også. Kunne vi i tillegg hive oss rundt med det samme? Nye ms.no skulle nemlig lanseres om drøye 8 uker?» Svaret var selvsagt: «Ja. Ja – og ja!».

LØSNINGEN

Etter 6 spennende skriveuker, var vi klare for å vise verden nye ms.no – et faglig oppdatert, inkluderende og fremtidsrettet nettsted for alle som lever med ms. Direkte eller indirekte. Vi utviklet først en egen «kunnskapsbank om MS»; kvalitetssikret av fageksperter og et brukerpanel med MS-pasienter. I tiden fremover vil mer redaksjonelt og aktuelt innhold bli utviklet og publisert.

RESULTATET

I løpet av 6 skriveuker, fikk vi produsert, kvalitetssikret, brukertestet og publisert over 50 artikler, landingssider, faktabokser, lenkelister og… vi har nesten mistet oversikten. Takket være en rå og rutinert prosjektleder, dyktige og dedikerte Dekode, og et stjernelag av fageksperter og MS-pasienter ble prosjektet styrt stødig i havn innen lanseringen 10. november 2023.

6-Jun-13-2024-10-45-40-7155-AM
8-4
9-4
5-Jun-13-2024-10-45-40-8153-AM
7-Jun-13-2024-10-45-40-6398-AM

Hva vi leverte

Icon-check Tekstproduksjon
Icon-check Brukertesting (fokusgruppe)
Icon-check Kvalitetssikring
Icon-check Prosjektledelse
Icon-check Språkvask og korrekturlesing
Icon-check Brukeropplevelse

Hva sa kunden?

HvabeHager har vært en trygg og stødig tekstleverandør – og en viktig suksessfaktor for prosjektet. Oppdraget var stort og tiden litt knapp, så det var veldig godt å ha HvabeHager på laget. De er hyggelige, pragmatiske og fleksible. HvabeHager gjorde akkurat som de hadde lovet og leverte da de skulle. Anbefaler dem varmt videre.

Tyra Kirknes Bøhm Prosjektleder og rådgiver i LILLE VALLE

Vil du også sette en tekstforfatter på jobben?