– Jeg går til jobb med «ståpelsfølelse» hver dag

HvabeHager har ansatt Mats Muri Løberg som sin første Markedssjef. Han kommer fra samme stilling i teknologifirmaet EYD.

Les saken om vårt siste kupp, Mats, i Kampanje, i Kom24 eller MN24.

I fjor doblet de antall ansatte. Nå har tekstbyrået HvabeHager ansatt sin første markedssjef (eller: «skyt-fart-sjef» og «utviklingsminister» – som var det de søkte etter i stillingsutlysningen). 

Svært spennende oppgaver står i vente for Mats Muri Løberg, som nå skifter beite fra teknologibransjen til tekst- og byråverden.

– Jeg har fulgt HvabeHager i lang tid, og er virkelig imponert over hva de har fått til. De har vokst mye det siste året, og består av utrolig kreative og dyktige folk, med passion for tekst. Det er få – om noen – som kan sammenligne seg med dem i Norge. I tillegg til en allerede spennende kundeportefølje, har HvabeHager en mengde kvalitetsprodukter som jeg gleder meg til å formidle ut til resten av Norge, forteller en ivrig Mats Muri Løberg.

– Skriveskolen for eksempel, en digital kurs- og læringsplattform som de har bygget opp fra scratch, er et unikt produkt. Denne medlemsbaserte tjenesten gleder jeg meg skikkelig til å vise frem til flere, fortsetter han.

 

Bred erfaring

Muri Løberg har tidligere erfaring fra performance-byrået HK Link, samt jobbet med markedsføring i Dublin for Proctor & Gamble, DNB og Adresseavisen. I tillegg er han Styreleder i Trondheim Markedsforening.

Byråleder Camilla Hager i HvabeHager er veldig glad for å ha fått med Mats Muri Løberg på laget. Hun klør i skrivefingrene etter å komme i gang med planene de har lagt for det neste året.

– Vi har levd av tekst i 13 år nå, men noe har skjedd de siste par årene. «Alle» bransjer vil nå ha unike og profesjonelle tekster, samt skrivekurs og en egen språkprofil. De merker nok at gode tekster er med på å skille dem fra konkurrentene. Vi merker i alle fall stadig større etterspørsel etter de tjenestene vi tilbyr, forteller Camilla Hager.

 

Et rendyrket tekstbyrå

Tekstbyrået HvabeHager har base i Trondheim, men kunder over hele landet. I tillegg til kundearbeid, vil en stor del av hverdagen til Muri Løberg, bestå i å synliggjøre HvabeHagers (mange) nettbaserte tjenester.

– Med Mats på laget får vi inn den ekstra kompetansen på markedsføring som vi trenger, som komplimenterer det vi allerede gjør for våre kunder. Han er helt rå i faget sitt, og like rå som person, så jeg er sikker på dette blir en super match! forteller hun.

Mats Muri Løberg, som tok plass i markedssjefsstolen 1. februar, er helt enig. Ermene er brettet opp og han gleder seg til den videre ferden.

– Som markedsfører er det en drøm å ha så kreative og dyktige tekstforfattere rundt meg. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av HvabeHager-raketten, og er enormt motivert for å utvikle både meg selv og byrået videre, avslutter Mats.

image placeholder
Hello, world!

Title

Description

Author position

Trenger du også hjelp med tekst og markedsføring?