Flytter fra Bergen for å jobbe i HvabeHager

Da den 21 år gamle toppstudenten Henrik Norem fikk jobb som tekstforfatter i HvabeHager, pakket han med seg en snart fullført kommunikasjonsutdannelse fra BI og flyttet fra Bergen til Trondheim.

Tross sin unge alder, har Henrik allerede rukket å samle god erfaring som kommunikatør, og har bakgrunn fra både journalistikk og byråvirksomhet. Det siste året har han drevet eget kommunikasjonsbyrå ved siden av studiene, før han nå tar fatt på oppgaven som tekstforfatter på fulltid hos oss i HvabeHager.

– Veien mot denne typen stilling startet allerede på videregående skole da jeg jobbet som journalist og trainee i et kommunikasjonsbyrå. Nå er jeg endelig her! Jeg må nesten klype meg i armen, sier Henrik, som med toppkarakterer og sterkt utenomfaglig engasjement danket ut mer enn 100 andre søkere i prosessen.

Ansatt før fullførte studier

Henrik kombinerer de to første månedene hos oss med å fullføre bachelorgraden sin i PR og markedskommunikasjon ved BI Bergen. Der har han også vært aktiv som leder for studentsamfunnets medieavdeling. Nå flytter han fra Bergen til Trondheim for å bli en del av HvabeHager-teamet.

– Som tekstnerd kunne jeg ikke la muligheten til å jobbe i HvabeHager gå fra meg. Det er et byrå med dyktige ansatte og spennende vekstambisjoner, i riktig nisje til riktig tid. Dessuten er det kun 892 mm årlig nedbør i Trondheim sammenliknet med 2250 i Bergen, smiler han.

Kommunikasjonsfaglig tilnærming

Kommunikatørutdannelsen gir Henrik et kommunikasjonsfaglig og strategisk perspektiv på arbeidsoppgavene som venter ham. Han kan mye om hvilke effekter ulike ord og uttrykk har på leserne, og er glad i å eksperimentere.

– Tekst skal være enkelt og tydelig, og må få frem et poeng. Dette gjelder særlig for oss i HvabeHager som hjelper kundene våre å oppnå konkrete mål. Jeg er opptatt av konnotasjoner – hvilke assosiasjoner vi har til ulike ord. Skal man oppnå målene, må man eksperimentere litt for å finne ordene som passer til budskapet vi formidler, sier Henrik.

Har du lyst å høre hva Henrik kan hjelpe deg med? Kontakt ham på 413 81 089 eller henrik@hvabehager.no.

image placeholder
Hello, world!

Title

Description

Author position

Trenger du også hjelp med tekst og markedsføring?